Tuetut lomat

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) tarjoaa aivovamman saaneille henkilöille ja heidän perheilleen mahdollisuuden tuettuun ryhmälomaan kesäkuussa 2023. Tuetulla lomalla voit tavata toisia samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia, jakaa kokemuksia sekä saada vertaistukea ja voimavaroja arjen tueksi. Perhelomilla lapsilla ja vanhemmilla on mahdollisuus kiireettömään yhdessäoloon ja mukavaan yhdessä tekemiseen.

Voit hakea lomaa, jos asut Suomessa vakituisesti, eikä sinulla muuten olisi mahdollisuutta lomailuun. Loma myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Lomatuen hakeminen ei edellytä järjestön tai yhdistyksen jäsenyyttä, mutta hakemuksessa tulee käydä ilmi, että kuulut järjestön kohderyhmään.

Lomateema: Vertaisloma lapsiperheille – Vertaisuudesta voimavaroja arkeen!

Kenelle: Perheille, joissa lapsella tai aikuisella on aivovamma. Pariskunnat voivat hakea kurssille myös, vaikka kurssi onkin suunniteltu lapsiperheille.

Aika: 25. – 30.6.2023

Paikka: Liikuntakeskus Pajulahti

Omavastuuosuudet: Loman omavastuuosuus on 25 €/vrk aikuisilta ja 17 vuotta täyttäneiltä. Alle 17-vuotiailta ei peritä omavastuuta.

Loman sisältö: Lomaan sisältyy täysihoito, majoitus kahden hengen huoneessa tai perhelomilla perhekoon mukaisissa huoneissa/huoneistoissa, ryhmäkohtainen ohjelma, yleinen vapaa-ajanohjelma, lomapaikan allasosaston ja kuntosalin käyttö. Perhelomilla 1–4-vuotiaiden lastenhoito (4 x 2 h).

Haku: 25.3.2023 mennessä. Lomahakemuksen voi täyttää MTLH:n verkkosivuilla osoitteessa www.mtlh.fi

Lisätietoja: Osoitteesta www.mtlh.fi sekä Sirpa Otava, sirpa.otava@mtlh.fi tai p. 040 567 0628.

HUOM! Tuetun loman järjestää Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry. Hakemukset ja kaikki lomaan liittyvät kysymykset tulee osoittaa heille. Aivovammaliiton kurssitoiminta ja MTLH:n tuettu loma ovat erillisiä, eivätkä sulje toisiaan pois. Voit siis hakea molempiin samana vuonna!

@aivovammaliitto