Tuetut lomat

Vuoden 2024 lomat:
9.-14.6.2024 Vertaisloma lapsiperheille Kuntoutuskeskus Kankaanpäässä (hakuaika päättyy 9.3.2024).
1.-6.9.2024 Vertaisloma aikuisille Kylpylähotelli Peurungassa (hakuaika päättyy 1.6.2024).

H
ae lomia täältä. (linkki avautuu ulkoiselle verkkosivulle).
Jos haluat täyttää paperisen lomahakemuksen niitä voi tilata MTLH:n toimistosta p. 010 2193 460 tai lomat (at) mtlh.fi. Ensisijaisesti suositellaan sähköisen lomakkeen täyttämistä.

Vertaislomalla voit tavata toisia samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia, jakaa kokemuksia sekä saada vertaistukea ja voimavaroja arjen tueksi. Lomilla on sekä ohjattua toimintaa että mahdollisuus vertaiskeskusteluihin. Osallistuminen ohjattuun toimintaan on oman jaksamisen rajoissa.

Voit hakea lomaa, jos asut Suomessa vakituisesti, eikä sinulla muuten olisi mahdollisuutta lomailuun. Loma myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Lomatuen hakeminen ei edellytä järjestön tai yhdistyksen jäsenyyttä, mutta hakemuksessa tulee käydä ilmi, että kuulut järjestön kohderyhmään. Huomioithan, että loman myöntämisperusteita on päivitetty: vertaisloman voi saada maksimissaan kolmen vuoden välein ja enintään kolme kertaa kymmenen vuoden aikana. Tällä pyritään varmistamaan, että mahdollisimman moni hakija pääsee osallistumaan lomille. Muutosperustepäätöksen ovat tehneet STEA ja tuettuja lomia myöntävät lomajärjestöt.

Lisätietoja:
Lotta-Kaisa Mustonen
lotta-kaisa.mustonen(at)aivovammaliitto.fi
puh. 050 575 7371

@aivovammaliitto