Valitse oma tapasi lahjoittaa

Aivovammaliitto kerää varoja kahteen eri lahjoituskohteeseen. Lahjoittamalla autat meitä edistämään aivovammojen tutkimusta sekä antamaan tietoa ja vertaistukea aivovammautuneille ja heidän läheisilleen

Voit lahjoittaa esimerkiksi soittamalla keräysnumeroihimme, tekemällä lahjoituksen MobilePayn kautta tai tekemällä suoran lahjoituksen Aivovammaliiton pankkitilille.

Aivovammaliitto ottaa vastaan myös testamenttilahjoituksia. Lisäksi olemme mukana Lahjoittamossa ja Auttamisesta Arkea -palvelussa.


Jokainen lahjoitus on tärkeä. Kiitos, että välität!

Lahjoitustavat:

Lahjoita verkkokaupan kautta tietoa ja vertaistukea

Lahjoitusvaroin autamme aivovammautuneita ihmisiä ja heidän läheisiään sopeutumaan muuttuneeseen elämäntilanteeseen järjestämällä virkistys- ja vertaistukiviikonloppuja sekä aivovamma-aiheisia luentoja.

Viite: 503028

Lahjoita

Tue verkkokaupan kautta aivovammatutkimusta

Aivovammaliitto haluaa edistää aivovammatutkimusta keräämällä varoja aivovammatutkimukseen, ennaltaehkäisyyn ja hoidon kehittämistyöhön. Lahjoittamalla tutkimustoimintaan, autat meitä kerryttämään pottia, josta voimme jakaa eri suuruisia rahoja aivovammatutkimustyötä tekeville ammattilaisille ja järjestää työpajoja, joiden avulla kerätään tutkimustietoa.

Viite: 503031

Lahjoita

""

Tee testamenttilahjoitus

Aivovammaliitto ry voi ottaa vastaan testamenttilahjoituksia. Lahjoittamalla pienenkin osuuden voit vaikuttaa aivovammautuneiden ihmisten ja heidän läheistensä hyvinvointiin tulevaisuudessa. Testamentissa voit kertoa, miten haluat Aivovammaliiton käyttävän lahjoitusvarat. Lisätietoja testamenttilahjoituksesta saat jättämällä yhteydenottopyynnön.

Yhteydenottopyyntö

Lahjoita MobilePayn kautta

Voit tehdä MobilePay-lahjoituksen numeroon 90301 tai QR-koodilla.

Avaa Mobile Pay ja paina Maksa.

Skannaa QR-koodi suoraan MobilePayssa.

Tai syötä nämä tiedot sovellukseen:

  • MobilePay-numero 90301

Soita Aivovammaliiton keräysnumeroihin

Voit tehdä lahjoituksen soittamalla keräysnumeroomme

0600 18555 soittajahinta 5,09 €/puh + pvm  tai

0600 14477 soittajahinta 10,01 €/puh + pvm

""

Tee tilisiirto

Voit lahjoittaa Aivovammaliitolle myös perinteisellä pankin tilisiirrolla.

Helsingin OP Pankki
IBAN: FI25 5541 2820 0202 21
BIC: OKOYFIHH
Viesti: Lahjoitus

Lahjoituspalvelu AuttamisestaArkea.fi

Olemme mukana kasvavassa joukossa luotettavia kansalaisjärjestöjä missionamme tehdä Auttamisesta Arkea valinta kerrallaan. Auttamisesta Arkea on tärkeä väline yhteiseen auttamistyöhön sekä yhteiskunnan kehittämiseen. Palvelu mahdollistaa luotettaville kumppaneille laajan näkyvyyden sekä vahvistaa resursseja monialaisessa hyväntekemisessä.

Lahjoituspalvelu AuttamisestaArkea.fi

Lahjoittamon logo

Lahjoita Lahjoittamon kautta

Lahjoittamo on voittoa tavoittelematon ja sitoutumaton hyvän välittäjä. Palvelu yhdistää järjestöt ja lahjoittajat uudella, helpolla ja luotettavalla tavalla. Lahjoittamon visio on tehdä lahjoittamisesta luonteva osa kulttuuria. Kun auttaa muita, itsellekin tulee hyvä olo. Tehdään yhdessä hyvää! #lahjoittamo #hyvänvälitystoimisto

Lahjoittamo 

Voit myös kannattaa aivovammatyötä seuraavilla tavoilla:

Liity paikallisyhdistyksen jäseneksi

Tilaa Aivoitus-lehti

 

Kiitos, että välität!

 

Poliisihallituksen rahankeräyslupa nro RA/2020/704
Lupa on voimassa 1.8.2020 alkaen kaikkialla Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.