Pikkujoulu merellä

Uudenmaan aivovammayhdistys pikkujouluili risteilyllä.

Uudenmaan aivovammayhdistyksen pikkujouluristeily tehtiin Viking XPRS -laivalla päiväristeilynä. Mukaan ilmoittautui 20 hlöä. Pikku pakkanen, mukava ilma, rento meininki ja Tallinnassa aurinkokin pilkisteli 

Laivalla löytyi jokaiselle jotakin, kuten shopping, bingo, tanssia orkesterin tahdissa, trubaduuri, ym sekä tietysti karaoke,  jossa meidän Riitta rohkeana lauloi “Lainaa vain” ja “Jokaiseen päivään niin paljon mahtuu”.

Kuvassa yksi on meille varattu kokoustila, jossa oli tarjolla muhkeat sämpylät, kahvit ja hedelmiä. Ohjelmassa oli esittäytyminen, yhdistysinfoa ja vapaaehtoiset kertoivat syksyn tapahtumista. Lopuksi vapaata rupattelua Sirkan johdolla.

Kuvassa kaksi olemme Tallinnassa, jossa meillä oli mahdollisuus haukata happea ja jaloitella ulkona  Kävimme pienellä porukalla satamassa vähän kiertelemässä. Paljon oli tavaraa ja vähän asiakkaita. Vähän kun pysähtyi katsomaan, avulias myyjä ilmestyi oitis esittelemään tuotteitaan.

Kuvassa kolme on hytti, joita meillä oli kaksi käytössä koko matkan ajan. Siellä voi tarvittaessa levätä, jos väsymys yllätti. 

Kuvassa neljä laivaan jääneitä osallistujia. Kahvila oli kiinni, joten osa pelasi korttia, osa rupatteli. Löysimme myös kahvilan jossa hyvä valikoima ja kauniit näkymät merelle.

Meille oli varattu buffet, jossa oli pikkujoulukattaus. Meillä oli varattu pöydät ikkunoiden läheltä. Kun lähdimme buffetista, tästä sai ohi mennessä suut makeaksi. Tämän jutun pääkuva on otettu makeistarjonnasta.

Lopuksi vielä Iso Kiitos matkanjärjestäjälle ja mukana olijoille. Oli mukavan rento reissu, piristävä irtiotto arjesta. Oli hienoa tavata tuttuja, sekä tutustua myös uusiin jäseniin.

Lämpimin talvisin terveisin MarLin <3 

@aivovammaliitto