Aivovamma-golfleiri 2021

Aivovammautuneille golfareille järjestetään vertaistukileiri KanavaGolfissa Vääksyssä 29.-31.8.2021. Suomen HCP Golf ry järjestää jäsenilleen yhteistyössä Golfliiton kanssa vuosittain KanavaGolfissa Vääksyssä vertaistukileirin aivovammautuneille jäsenilleen. Valmentajanamme toimii erityisgolf maajoukkuevalmentaja Janne Eskola (TarinaGolf PRO).

Yhteistyössä mukana Hotelli Tallukka, joka tarjoaa meille huoneet erityishintaan. KanavaGolf kantaa myös kortensa kekoon ja mahdollistaa jokaiselle hyvät harjoittelu- ja pelaamispuitteet. Hinnat on myös neuvoteltu vertaistukileiriläisille sopiviksi.

Tervetuloa mukaan leirille! Otamme mukaan rajoitetun määrän osallistujia. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet löytyy nettisivuiltamme: www.suomenhcpgolf.fi/aivovamma-golf (Linkki avautuu ulkoiselle sivustolle.)

Aikaisempina vuosina olemme nauttineet hyvästä yhteishengestä ja vaihtaneet ajatuksia erilaisista aivovamman tuomista haasteista ja apukeinoista. Keskustelut on käyty golfaamisen, vapaa-ajan, ruokailujen ja tapaamisten yhteydessä. Ajatusten vaihto on tehty kuitenkin pilke silmäkulmassa ja huumorillakin höystettynä. Vaikka olemme vammautuneita, osaamme myös nauraa vaikeuksillemme, ketään kuitenkaan pilkkaamatta!

Teksti: Timo Pessi
Kuva: Kuvituskuva

@aivovammaliitto