Vuoden ensimmäinen Aivoitus ilmestynyt

Vuoden 2022 ensimmäinen Aivoitus on ilmestynyt. Teemana ykkösnumerossa on eläimet hyvinvoinnin tukena. Tutustumme muun muassa ratsastusterapiaan, kaverikoiriin, Muppe-kissaan, Sissi-hevoseen ja moneen muuhun karvaiseen ja karvattomaan eläinystävään. Idea tähän teemaan tuli teiltä, hyvät lukijat!

Koska tämä vuosi on Aivovammaliiton 30-vuotisjuhlavuosi, pureudumme lehdessä myös liiton historiaan ja juhlavuoden tapahtumiin. Jutuista käy muun muassa ilmi, että tasavallan presidentti Sauli Niinistö toimii juhlavuotemme suojelijana.

Aikakauslehtien liitto teki viime vuonna lukijatutkimuksen, jossa Aivoitus sai erinomaiset arvosanat. 81 prosenttia Aivovammaliiton jäsenistä lukee jokaisen Aivoitus-lehden numeron. Yhtä lehteä luetaan keskimäärin 45 minuuttia, ja peräti 83 % lukee jokaisen numeron useammin kuin kerran.

86 % mielestä Aivoitus vaikuttaa myönteisesti heidän mielikuvaansa Aivovammaliitosta. Aivoitus-lehden lukijoissa oli vertailuryhmää (muita tutkimuksessa olleita järjestölehtiä) enemmän heitä, joiden käsitykseen lehti vaikuttaa positiivisesti. 84 % kokee, että Aivoitus-lehti on melko tai erittäin tärkeä alan tietolähde. Aivoitus oli lukijoilleen tärkeämpi kuin vertailuryhmien lehdet heidän lukijoilleen.

Näin hyviin mainesanoihin vaikuttaa varmasti eniten se, että teemme tätä lehteä yhdessä. Teemaideat, juttujen aiheet ja sopivat haastateltavat löytyvät useimmiten lukijoittemme suosittelujen, toiveiden ja palautteen perusteella. Jotta voimme jatkossakin luoda yhdessä mielenkiintoista luettavaa, annathan palautetta ja ideoita Lukijaraadin kautta tästä linkistä (linkki avautuu Aivoitus-lehden lukijaraatiin).

Lukijaraatiin voi vastata nimettömänä, mutta yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan pieni palkkio. Kiitos, että osallistut yhteisen lehtemme tekemiseen!

@aivovammaliitto