Vielä ehdit ilmoittautua Läheisten viikonloppu -tapahtumaan!

Läheisten viikonloppu on vertaistuellinen tapahtuma, joka on tarkoitettu aivovammautuneiden henkilöiden läheisille. Tervetuloa virkistäytymään muiden vertaisten kanssa. Ohjelmassa on yhdessäoloa, vertaistukea ja vertaistuellisia keskusteluja, tietoa, osallistava workshop ja virkistäytymistä. Tarkempi ohjelma sekä aikataulu julkaistaan myöhemmin ja lähetetään sähköpostilla tapahtumaan valituille. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Läheisten viikonloppu järjestetään vuonna 2023 Imatralla, Imatran kylpylässä 24.-26.3.2023.

Ilmoittautumaan pääset nyt https://link.webropol.com/ep/laheistentapahtuma2023 – hakuaika on 5.2.2023 saakka ja valinnoissa painotetaan ensikertalaisuutta. Huomaathan, että jokaisen hakijan tulee ilmoittautua tapahtumaan omalla hakemuksella. Valinnoista tullaan ilmoittamaan kaikille hakeneille helmikuun aikana.

Matkakulut tapahtumaan jokainen maksaa itse ja lisäksi tapahtumassa on omavastuu. Yhden hengen huoneessa majoittumisen erotuksen jokainen maksaa itse, jolloin omavastuu on suurempi. Ruokailut Imatran kylpylässä sekä viikonlopun yhteinen ohjelma sisältyvät hintaan.

Omavastuuhinnat

Omavastuuhinnat koko viikonlopun osalta ovat:

2hh 60e / hlö
1hh 120e / hlö

Lisätietoa:

Julia Lindlöf
julia.lindlof (at) aivovammaliitto.fi
puh. 050 306 4181

@aivovammaliitto