Vertaistuki-chat omaisille viimestä kertaa tänä vuonna ensi keskiviikkona 29.11.

Vammautuneen vierellä -chat omaisille

Keskiviikkona 29.11. järjestettävän vertaistuki-chatin teemana on “Jaetaan vinkkejä jaksamisesta ja arjen käytännöistä.” Tule keskustelemaan turvallisessa ja avoimessa ilmapiirissä osoitteeseen tukinet.fi klo 18 – 20 siitä, miten juuri sinä jaksat arjessa aivovammautuneen läheisesi vierellä. Jaetaan toisillemme hyväksi havaittuja käytäntöjä ja vinkkejä. Keskustelu käydään anonyymisti nimimerkillä, kuten aina Tukinetin chateissa.

Keskustelu on tarkoitettu kaikille aivovamman saaneiden läheisille iästä, sukupuolesta tai olinpaikasta riippumatta. Keskustelemaan mahtuu kerrallaan 12 osallistujaa.

Chat-keskustelussa on  mukana myös Aivovammaliiton tai TATU ry:n työntekijä sekä koulutettu vertaistukihenkilö, jotka toimivat chatin ohjaajina ja keskustelun virittäjinä.

 

Näin pääset mukaan
Vammautuneen vierellä -chatiin pääset mukaan rekisteröitymällä Tukinettiin, kirjautumalla sisään palveluun ja saapumalla paikalle chat-keskustelun alkaessa. Linkki kulloiseenkin Vammautuneen vierellä -chatiin löytyy tuolloin Tukinetin etusivulta ja liveryhmäsivulta.

Jos sinulla on kysyttävää Vammautuneen vierellä -chatista, ota yhteyttä

  • Aivovammaliiton Heidi Kokkoon, heidi.kokko(at)aivovammaliitto.fi,  050 306 4181 tai
  • Tatu ry:n Kirsi Rönkään, kirsi.ronka(at)tatury.fi, 044 274 7618

@aivovammaliitto