Haetaan järjestösihteeriä Aivovammaliittoon.

Järjestösihteerin työnkuva on monipuolinen. Keskeisimmät tehtävät ovat asiakaspalvelu puhelimitse (puhelinvaihde), sihteerin tehtävät kokouksissa, postitukset- ja materiaalipakettien lähettäminen, tilaus- ja tarjouspyynnöt sekä osa taloushallintoa. Sihteerin yksi työn osa on sopeutumisvalmennuskurssien hoitamiseen liittyviä kirjallisia tehtäviä kuten valintakirjeet ja kurssi- ja jäsenrekisterin ylläpitäminen.

Järjestösihteeri osallistuu tapahtumien ja leirien suunnitteluun ja hoitaa näiden käytännön järjestelyjä. Työ edellyttää valmiutta matkustamiseen ja sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Toivomme Sinulta myös kehittävää työotetta ja markkinointiosaamista sekä ruotsin kielen taitoa.

Koulutusvaatimuksena on tradenomin tutkinto tai vastaavat tiedot, työkokemusta 2 – 5 vuotta vastaavista tehtävistä. Lisäksi edellytämme kokemusta järjestötyöstä ja sosiaali- ja terveydenhuollon alan tuntemusta sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

Aivovammaliitto ry on 23-vuotta toiminut valtakunnallinen vammais- ja kansalaisjärjestö. Liiton tehtävänä on toimia traumaattisen aivovamman saaneiden henkilöiden ja heidän läheistensä yhdyssiteenä ja edistää heidän suoriutumistaan yhteiskunnassa itsenäisesti ja yhdenvertaisesti. Liitossa on kahdeksan maakunnallista yhdistystä ja 18 toimintaryhmää ympäri Suomen.

Lisätiedot: toiminnanjohtaja Anne Porthén, anne.porthen@aivovammaliitto.fi tai puhelimitse 4.1.2016 klo 10:00 – 12:00.

Hakemus ja cv: anne.porthen@aivovammaliitto.fi tai postitse Anne Porthén, Aivovammaliitto ry, Kumpulantie 1 A, 00520 Helsinki.

Hakuaika 21.12-2015 – 11.1.2016

@aivovammaliitto