Työntekijävaihdoksia vertaistuki- ja kokemustoiminnassa

Ensi vuoden alusta on luvassa muutoksia, kun vertaistuki- ja kokemustoiminnassa aloittaa kaksi uutta työntekijää. Aiemmista työntekijöistä Leena Janatuinen siirtyy pois Aivovammaliiton tehtävistä ja hänen tilallaan on aloittanut Miia Merikallio. Eeva Paavilainen jää perhevapaalle ja hänen sijaisenaan on aloittanut Johanna Tervo.

Leenan terveiset

Ensinnäkin haluan kiittää teitä kaikkia yhteisestä matkasta. On ollut upeaa saada tehdä töitä Aivovammaliitossa viimeiset kolme vuotta. Tein syksyllä ison valinnan hypätä kohti tuntematonta, kun muutimme Etelä-Pohjanmaalle kumppanini kanssa, joten Helsinki ja Aivovammaliitto ry jää nyt taakse. Olen hyvin kiitollinen näistä työvuosista, joiden aikana olen saanut tutustua upeisiin ihmisiin ja päässyt oppimaan uusia asioita. Olemme yhdessä vapaaehtoisten vertaistuki- ja kokemustoimijoiden kanssa visioineet tulevaa vertaistuki- ja kokemustoimintaa ja kehittäneet uusia toimintoja. Näitä yhteisiä kehittämishetkiä voi hymyssä suin ja ilolla muistella. <3 Tätä tärkeää työtä Miia ja Johanna jatkavat. Toivon kaikille rauhallista joulun odotusta ja iloa vuoteen 2022.  

Eevan terveiset

Kiitokset kaikille yhteisestä ajasta Aivovammaliitossa tähän asti! Aloitin Tukea aivovammautuneen läheiselle -hankkeessa ja viimeisen vuoden työskentelin vertaistuki- ja kokemustoiminnan parissa. Olen saanut tavata monia upeita vapaaehtoisia, jotka ovat toiminnassa mukana suurella sydämellä ja oppinut teiltä kaikilta paljon! Nyt siirryn kohti uutta vuotta ja uudenlaista elämäntilannetta ja toivottavasti tapaamme taas, kun palaan perhevapaalta takaisin työn ääreen. Ihanaa joulua ja valoa tulevaan vuoteen!

Uudet työntekijät esittäytyvät

Hei! Olen Miia Merikallio. Peruskoulutukseltani olen sairaanhoitaja. Olen saanut 25 vuoden ajan tehdä merkitykselliseksi kokemaani työtä erikoissairaanhoidossa, yksityisen puolen terveyspalveluissa, tutkimustyössä ja kolmannella sektorilla. Täydennyskoulutuksia minulla on mm. kriisi- ja traumatyöstä, palliatiivisesta hoidosta, sosiaali- ja terveysalan johtamisesta, vapaaehtoistoiminnan johtamisesta sekä vakavasti sairastuneen psykososiaalisesta tukemisesta. Vapaaehtoistoiminta on minulle sydämen asia niin ammatillisissa, kuin oman elämäni kohtaamisissa – inhimillisenä ihmisenä ihmiselle. Mieli on kiitollinen mahdollisuudesta yhteiseen aikaan Aivovammaliitossa. Ollaan yhteydessä matalalla kynnyksellä vapaaehtois- ja vertaistukitoimintaan liittyvissä asioissa! Iloa ja valoa joulun aikaan!

Hei, olen Johanna ja työskentelen vuoden 2022 ajan Eevan sijaisena vertaistuki- ja kokemustoiminnan suunnittelijana. Olen pohjakoulutukseltani tradenomi ja yhteiskuntatieteiden maisteri. Viime vuosina olen työskennellyt sosiaali- ja terveysalan järjestöissä ja sydämeni sykkiikin vahvasti järjestötyölle. Vapaa-ajallani harrastan liikuntaa ja luovaa kirjoittamista. On ilo päästä osaksi Aivovammaliiton ja -yhdistysten muodostamaa yhteisöä!

@aivovammaliitto