Tutustuitko jo uudistettuun Aivoitukseen? Vastaamalla lukijaraatiin voit voittaa kirjapaketin!

Vuoden ensimmäinen Aivoitus-lehti on ilmestynyt. Huomasitko, että lehden ulkoasua on uudistettu? Jatkossa jokaisen Aivoitus-lehden tunnistaa vihreästä yläpalkista, jossa lehden nimi lukee valkoisin kirjaimin. Kansikuvista on otettu pois valkoiset reunukset, joten jatkossa kuva peittää koko kuva-alueen. Värimaailmaa on muutettu raikkaammaksi ja yhdenmukaisemmaksi. Teema-artikkelit tunnistaa keltaisesta alapalkista, muut artikkelit punaisesta ja yhdistysten ja liiton kuulumiset vihreästä alapalkista.

Voitkin nyt antaa tästä linkistä lukijaraadin kautta palautetta siitä, mitä pidit uudistuksesta. Voit myös kertoa sinulle mieluisimmat jutut sekä antaa yhteystietosi, jos haluat antaa haastattelun Aivoitukselle. Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan tuhti paketti aivovammayhdistysten jäsenien kirjoittamia kirjoja, mutta myös nimettömänä vastaaminen on sallittua.

Osa printtilehden jutuista putkahtaa myös netti-Aivoitukseen. Netti-Aivoituksesta voit tämän linkin kautta lukea haastatteluja seuraavasti:

28.2. Olli Tenovuo
1.3. Jenni Aittasalo
4.3. Pauli Levokari
6.3. Sirpa Kähkönen
8.3. Torsti Karuranta
11.3. Anna Valtanen
13.3. Laura Valtari
15.3. Jaana Sarajuuri

Kiitos etukäteen avustasi Aivoituksen kehitystyössä, ja onnea yhteystietonsa jättäneille arvontaan!

@aivovammaliitto