Tutkimusavunpyyntö PsM Jaana Pihlajamäeltä Tampereen yliopistosta

Hyvä Aivovammaliiton jäsen!

Oletko saanut aivovamman ja palannut tai yrittänyt palata työelämään sen jälkeen? Pyydän Sinua ystävällisesti vastaamaan sähköiseen kyselyyn alla.

Kyselyn tavoitteena on saada tietoa työllistymisestäsi ja työtyytyväisyydestäsi sekä näihin vaikuttavista tekijöistä. Tutkimus keskittyy kokemuksiisi työyhteisöstä ja lähiesimiehen toiminnasta. Kyselyyn voi vastata muilta osin, vaikka Sinulla ei olisi työyhteisöä tai esimiestä.

Olet tärkeä osa aivovammatutkimusta: Vastauksesi ovat merkityksellisiä riippumatta siitä, miten työelämään pääsysi on edennyt. Vastaamalla autat kehittämään työhön paluuta helpottavia käytäntöjä aivovammojen yhteydessä.

Vastaaminen vie aikaa noin 10-15 minuuttia. Palautteet kerätään nimettöminä ja käsitellään luottamuksellisesti. Tulokset analysoidaan ja raportoidaan isoissa ryhmissä, joista ei ole mahdollista tunnistaa yksittäisiä vastaajia. Kysely on auki 30.4.2018 asti.

Kootut tulokset julkaistaan Aivoitus-jäsenlehdessä, Aivovammaliiton kotisivuilla ja psykologian lisensiaatin tutkielmassani.

Kysely löytyy osoitteesta: 

https://elomake3.uta.fi/lomakkeet/20098/lomake.html

Kyselyyn pääset myös linkistä Aivovammaliiton Facebookissa Facebook.com/Aivovammaliitto

Vaihtoehtoisesti voit pyytää paperisen vastauslomakkeen alla olevien yhteystietojen kautta ja palauttaa sen postitse maksutta. Jos Sinulla on muuta kysyttävää tutkimukseen liittyen, otathan yhteyttä.

KIITOS VASTAUKSISTASI!

Ystävällisin terveisin,

Jaana Pihlajamäki, PsM
Tampereen yliopisto

Sähköposti: jaana.pihlajamaki@uta.fi

Hankkeen toteutus: Tampereen yliopisto / Psykologian laitos ja Aivovammaliitto ry

@aivovammaliitto