Tukea aivovammautuneen läheiselle -hanke julkaisi perehdytysmateriaalia ammattilaisille

Aivovammaliiton Tukea aivovammautuneen läheiselle -hanke on kehittänyt aivovammautuneen henkilön läheisiä varten voimavaraistavan tuen mallin, joka on suunnattu käytettäväksi sairaaloiden aivovammapotilaita hoitaville tehohoitoyksiköille ja vuodeosastoille. Malli sisältää materiaalia, joka on suunnattu sekä suoraan aivovammautuneen läheiselle annettavaksi että ammattilaiselle oman työn tueksi.

Osana voimavaraistavan tuen mallin materiaalia on julkaistu perehdytysmateriaali, joka löytyy Aivovammaliiton verkkosivuilta ”Ammattilaiselle” -osiosta ja se on kaikkien käytettävissä. Perehdytysmateriaalissa esitellään kaikki voimavaraistavan tuen mallin osa-alueet ja niihin liittyvät materiaalit tekstien, kuvien ja videoklippien avulla. Lisäksi sivustolta löytyy myös lisätietoa ja linkkejä aiheesta enemmän kiinnostuneille.

Perehdytysmateriaaliin tutustumalla, aivovammautuneiden henkilöiden läheisiä kohtaava ammattilainen oppii hyödyntämään mallia ja siihen liittyviä materiaaleja työssään ja läheisten tukemisessa. Tästä pääset perehdytysmateriaalin aloitussivulle: https://aivovammaliitto.fi/tietoa/ammattilaisille/perehdytysmateriaali-ammattilaisille/  (Linkki aukeaa sivustolle Aivovammaliitto).

Lisätietoa:

Julia Lindlöf
projektikoordinaattori
julia.lindlof(at)aivovammaliitto.fi, puh. 050 520 1243

Inkeri Hutri
projektisuunnittelija
inkeri.hutri(at)aivovammaliitto.fi, puh. 050 475 1908

@aivovammaliitto