Testaa vapaaehtoispersoonasi osallisuusviikon kunniaksi!

Tällä viikolla (5.–8.2.2024) vietetään osallisuusviikkoa. Osallisuus on monia asioita, esimerkiksi vaikuttamista omaan elämäänsä, yhteisöönsä ja ympäröivään yhteiskuntaan. Osallisuus mahdollistuu demokraattisessa ja yhteisöllisessä yhteiskunnassa, jossa jokaisella on itsemääräämisoikeus.

Osallisuutta tukee myös vapaaehtoisena toimiminen! Aivovammaliitossa ja -yhdistyksissä voi toimia vapaaehtoisena eri tehtävissä, kuten vertaistukijana, nuorten sometiimiläisenä, kokemustoimijana, viestintään liittyvissä tehtävissä tai yhdistyksen hallituksen jäsenenä. Aivovammaliiton vapaaehtoisena pääset vaikuttamaan toimintaan ja kohtaamaan erilaisia ihmisiä.

Olemme osallisuusviikkoa varten tehneet yhteistyössä peleille.fi kanssa persoonallisuustestin, jossa voit testata vapaaehtoispelissämme minkälainen vapaaehtoistoimija juuri sinä olet. Peliin pääset lukemalla qr-koodin tai klikkaamalla tätä linkkiä, joka vie peleille.fi-sivustolle.

Vapaaehtoispeliin vievä qr-koodi.

P.S. Tiesitkö, että voit tukea aivovammautuneiden henkilöiden ja heidän läheistensä osallisuutta myös lahjoittamalla toimintaamme! Lahjoituskohteet löydät Aivovammaliiton verkkosivuilta.

@aivovammaliitto