Tervetuloa mukaan Aivovammaliiton etätyöpajaan 24.11., aiheena itsemyötätunto

Aivovammaliitto tarjoaa mahdollisuuden osallistua itsemyötätuntoa käsittelevään työpajaan tiistaina 24.11.2020 kello 13.00 – 15.00

Verkkoluennon tavoitteena on tukea ja antaa työkaluja vertais- ja kokemustoimijoille vapaaehtoistoimintaan, mutta tilaisuus on avoin kaikille hyvinvoinnista kiinnostuneille. Luennolle voit osallistua rennosti vaikka kotisohvalla makoillen!

Etätyöpajan ohjaajana toimii Leena Rasanen (VTM Sosiaalipsykologi, ratkaisukeskeinen psykoterapeutti ja työnohjaaja, mindfulness- ja MSC-ohjaaja).

Etätyöpajan aikataulu:

12.45–13.00                            Liittyminen kokoukseen

13.00–13.45                            Mitä itsemyötätunto on, mitä hyötyä siitä on, harjoituksia

13.45–14.00                           Tauko

14.15–15.00                            Kehon ja mielen yhteispeli, harjoitus ja keinoja arkeen

Osallistuminen tapahtuu Zoom-etäyhteydellä, johon pääset mainittuna ajankohtana tämän linkin kautta (linkki avautuu ulkoiselle sivustolle). Etätyöpaja tulee katsottavaksi myöhemmin tallenteena. Asiasta tiedotetaan työpajan jälkeen.

Tilaisuus on maksuton.

Työpajan ohjaajan esittely:

Työpajan kouluttaja Leena Rasanen toimii psykoterapeuttina ja työnohjaajana TaitoBa-verkostossa. Ratkaisu- ja voimavarakeskeisen lähestymistavan ja positiivisen psykologian ohella itsemyötätunnon tietotaito antaa eväitä hyvään elämään. Siihen kuuluu taito kohdata vaikeita tilanteita ja tunteita sekä keinot vahvistavat toivottuja asioita ja löytää omia voimavaroja.

Itsemyötätunto on ystävällistä ja lämmintä suhtautumista itseen. Itsemyötätuntoa kasvattamalla opimme kannattelemaan ja rohkaisemaan itseämme, kun se on tarpeen. On tavallista, että monenlaiset vaikeudet, koetut paineet tai uudet tilanteet saavat meidät kokemaan riittämättömyyttä ja arvostelemaan itseämme. Entä jos itsensä oppii kohtaamaan samalla tavoin kuin haluaa kohdata läheisen ystävän? Silloin herää lämpöä, huolenpitoa ja toive, että voi lieventää vaikeaa oloa jotenkin tai jakaa ilon hetken. Samanlaista voi tarjoilla itselleen monin tavoin arjessa – olla itsensä puolella. Näihin taitoihin paneudumme työpajassa tiedon ja kokemuksellisuuden keinoin.

Lisää teemasta löydät täältä: www.selfcompassion.fi 

Lisätietoja:
Suunnittelija Otto Laitinen, Aivovammaliitto ry
Puh. 0505757371

 

Linkki Zoom-kokoukseen: https://us02web.zoom.us/j/88489460511?pwd=MkYzT25TejZCbjlSU2QvaC9CK2hqdz09

@aivovammaliitto