Päivi Puhakka Aivovammaliiton toiminnanjohtajaksi

Aivovammaliiton toiminnanjohtajana aloittaa 4.11.2019 Päivi Puhakka. Hän on työskennellyt koko työuransa ajan vammaissektorilla.

Käpylän Kuntoutuskeskus (nykyinen Validia Kuntoutus) oli minulle alkurakkaus vammaistyöhön 1990-luvun alussa, ja sillä tiellä ollaan edelleen. Erilaista näkemystä asioihin olen saanut työskentelystä Kelassa vammaisetuuksien parissa ja esimiestyössä Validia Asumisessa.

Tällä hetkellä Päivi työskentelee Siun sotessa (Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä) hankinta- ja kehittämistoimessa. Hän kertoo muuttavansa Pohjois-Karjalasta takaisin pääkaupunkiseudulle hyvillä mielin ja repussaan paljon ihania kokemuksia.

– Odotan innolla yhteistyötä Aivovammaliiton henkilöstön, jäsenistön ja eri verkostojen sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Minun arvojani ovat ihmisten ja erilaisuuden kunnioittaminen, avoimuus ja toimiminen. Uskon, että yhdessä tekemällä asiat muuttuvat, kehittyvät ja saavat lisäarvoa. Maailman nopea muuttuminen ja tulevaisuuden vaikea ennustettavuus tuo omat haasteensa myös järjestösektorille, joten lähdetään yhdessä tekemään jäsenistön näköistä liittoa ja kehitetään aivovammatutkimusta tiedolla johtamisen ja aivovammatietouden lisäämiseksi.

 

Päivin kuva: Photo Saskia

@aivovammaliitto