Pääfest 9.-12.6.2022 Inarissa

Pääfest toteutuu tänä vuonna Inarissa, nuoriso- ja luontomatkailukeskus Vasatokassa (www.vasatokka.fi). Pääfest-tapahtuma on suunnattu nuorille aivovammautuneille ihmisille, iältään 16-35 vuotta. Mukana tapahtumassa on myös Aivovammaliiton ja TATU ry:n vapaaehtoisia vertaistukihenkilöitä.

Pääfest 2022 on päihteetön, hyvän mielen tapahtuma, joka tarjoaa mahdollisuuden virkistykseen, uusiin kokemuksiin ja vertaistuellisiin kohtaamisiin vertaisten, vertaistukihenkilöiden ja henkilökunnan kanssa. Ilmoittautumislomakkeessa on tärkeää tuoda esille huomioitavat apuvälineet, tuen tarve ja mahdolliset lääkitykset. Yhteinen ymmärrys turvaa onnistunutta tapahtumaa ja kokemusta!

Tapahtuman omavastuuhinta on 80 euroa, joka sisältää majoitukset ja ruokailut Vasatokassa 9.-12.6.2022 sekä kuljetuksen Rovaniemen rautatieasemalta Vasatokkaan Inariin 9.6.2022 klo 11.45 (lähtö Rovaniemen rautatieasemalta) sekä paluukuljetuksen Vasatokasta Rovaniemen Rautatieasemalle 12.6.2022 klo 13.00 (lähtö Vasatokasta). Muut matkat ovat omakustanteisia.

Ilmoittautuminen Pääfest-tapahtumaan tästä linkistä (linkki avautuu ulkoiselle sivustolle Webropol).

@aivovammaliitto