Nyt juhlitaan elämää! Jäsenhintaisia pääsylippuja ovelta

Kuka tahansa meistä voi kaatua, pudota tai joutua liikenneonnettomuuteen ja saada tapaturmaisen aivovamman. Yksi heistä on 24-vuotias entinen ratsastusvalmentaja Saara Auvinen. Hän lensi työtapaturmassa elokuussa 2014 pukittaneen hevosen selästä katapulttina kovalle hiekkakentälle ollessaan kouluttamassa hevosta. Putoamisen seurauksena hänelle tuli aivovamma ja kaularankavamma, eikä hän voi niiden jälkitilan vuoksi harjoittaa ammattiaan.

Koska kuntoutusasiat eivät edenneet vakuutusyhtiön kustantamana oletusten mukaisesti, on elintärkeä kuntoutus jäänyt vaillinaiseksi. Vastaukseksi tähän Saaran tukijoukot halusivat auttaa toipumista ja ideoivat Juhli elämää -tukikonsertin ja huutokaupan. Tapahtuman tuottaa Sampsa Astala ja yhtenä järjestäjänä on Aivovammaliitto ry. Tapahtuman tuotosta kolmasosa lahjoitetaan Aivovammaliitolle muiden auttamiseksi. Juhli Elämää -tukikonsertissa esiintyvät mm. Mariska, Jore Marjaranta, Sampsa Astala (Ex-Lordi), Hanna Maaria (Cheek – Sä huudat), Afromikko, Timo Rautiainen & Jussi Lampi ja ulkomaanvarauksella Saara Aalto sekä stand up -koomikko Jack Björklund.

Aivovammaliitto järjestää valtakunnallisesti monenlaista koulutusta aivovamman saaneille ja heidän läheisilleen. Aivovammaliitto järjestää muun muassa maaliskuussa 2017 juhlasymposiumin, jossa pureudutaan aivovammaisten hoitoketjun onnistumisiin ja epäonnistumisiin. Symposiumista laaditaan ja luovutetaan poliittisille päättäjille muistio, jossa jaetaan hyviä käytäntöjä, pureudutaan epäkohtiin ja esitetään niihin ratkaisuja. Lisäksi liitto järjestää vuosittain muun muassa vertaistukikoulutusta ja välittää vertaistukihenkilöitä, tukee yhdistystoimintaa, järjestää eri aiheisiin keskittyneitä sopeutumisvalmennuskursseja, kouluttaa ammattilaisia, jotka kohtaavat työssään aivovamman saaneita ihmisiä sekä laatii esitteitä, tiedottaa laajasti ja julkaisee Aivoitus-lehteä. Aivovammaliitto järjestää vuosittain myös lukuisia muita koulutus- ja luentotilaisuuksia jäsenilleen.

Tukikonsertti järjestetään On the rocks –ravintolassa Helsingissä (Mikonkatu 15)  tiistaina 4.10.2016 klo 19.00 alkaen. Tule sinäkin juhlimaan elämää ja auttamaan aivovamman saaneita ihmisiä! Lippuja tilaisuuteen myy Tiketti.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: juhli.elamaa@gmail.com

Aivovammaliiton jäsenet pääsevät konserttiin alennuksella! Jäsenille tilaisuus maksaa vain 25 euroa (normaalihinta 36,50 €) Jäsenhintaisen lipun voi ostaa On the rocks -ravintolan ovelta 4.10.2016 klo 19.00. Ennakkoon ostettuihin lippuihin ei alennusta voi valitettavasti saada. 

@aivovammaliitto