Neuropsykologi Jaana Sarajuuren väitöstilaisuus – aiheena aivovammakuntoutus

Neuropsykologian erikoispsykologi, PsL Jaana Sarajuuri väittelee 1.10.2020 klo 16 Helsingin yliopistolla (Biomedicum, Haartmaninkatu 8, Sali 1) aivovammojen kuntoutuksesta. Vastaväittäjänä toimii etäyhteydellä professori James Malec Indiana University School of  Medicine ja Mayo Clinic, Marylandista, Yhdysvalloista. Tilaisuuteen on yleisöllä vapaa pääsy.

Sarajuuren väitöskirja käsittelee holistisen moniammatillisen kuntoutuksen vaikutuksia aivovamman saaneiden psykososiaaliseen toimintakykyyn, kuntoutukseen objektiivisesti mitattavien tulosten ja subjektiivisten vaikutuksien välistä yhteyttä sekä kognitiivisen ja motorisen suoriutumisen välisiä yhteyksiä niiden hyödyntämiseksi monialaisessa aivovammakuntoutuksessa. Väitöskirjan otsikko on Comprehensive-holistic neurorehabilitation, outcomes and their subjective appraisal in adults with traumatic brain injury. Väitöstyön ohjaajina ovat toimineet professorit Kimmo Alho ja Juhani Vilkki Helsingin yliopistosta sekä professori Olli Tenovuo Turun yliopistosta.

Väitöstilaisuutta voi seurata myös etänä Zoom-palvelulla, johon voi liittyä sekä puhelimella (vaatii Zoom-appin latauksen) että selaimella ilman sisäänkirjautumista. Zoom-yhteys on tietoturvan vuoksi suojattu salasanalla, joka on upotettu linkkiin. Linkki väitöstilaisuuden etäyhteyteen on: https://helsinki.zoom.us/j/67730226623?pwd=SHlPU0diWUsySXNpSHd6QVA4blVVUT09

Turvavälit on merkitty väitöskäytössä oleviin saleihin selkeästi. Käsidesinfiointiaine ja kehotus sen käyttämiseen sekä ennen että jälkeen väitöstilaisuuden ovat aina esillä väitössaleissa. Väitöksiin saapuvaa yleisöä pyydetään jättämään yhteystietonsa, jotta mahdollisissa altistumistapauksissa yleisön tavoittaminen on mahdollista. Tarkempi ohjeistus  on näkyvillä väitössalin yhteydessä.

 

 

@aivovammaliitto