Henkilöstömuutoksia Aivovammaliiton vertaistuki- ja kokemustoiminnassa

Aivovammaliitossa on vuodenvaihteessa luvassa henkilöstömuutoksia. Vertaistuki- ja kokemustoimintaan rekrytoidaan kaksi uuttaa työntekijää, kun Leena Janatuinen siirtyy kohti uusia tuulia ja jää pois Aivovammaliiton työtehtävistä. Hänen tilalleen etsitään vertaistuki- ja kokemustoiminnan koordinaattoria. Eeva Paavilainen puolestaan jää vanhempainvapaalle ja hänelle etsitään vertaistuki- ja kokemustoiminnan suunnittelijan sijaista poissaolon ajaksi.

Aivovammaliiton vertaistuki- ja kokemustoimintaa on kehitetty STEA:n myöntämän kohdennetun toiminta-avustuksen kautta jo pari vuotta. Kehityskohteina ovat olleet erityisesti valtakunnalliset vertaistukipalvelut, kuten vertaistukipuhelin ja -chat sekä vertaistuelliset tapahtumat. Lisäksi vapaaehtoisille suunnattuja koulutuksia ja tukimuotoja on kehitetty ja uudistettu.

Kaiken kaikkiaan on hienoa, miten hyvään vauhtiin vertaistuki- ja kokemustoiminnan kehittämisessä on päästy, vaikka koronavirus onkin aiheuttanut vaikeuksia esimerkiksi tapahtumien järjestämisessä. Toivottavasti ensi vuonna päästään uusien työntekijöiden kanssa jo täyteen vauhtiin myös vertaistuellisten tapahtumien osalta!

Uusien työntekijöiden rekrytointi on aloitettu ja hakuaikaa on 22.10.2021 asti.

Tässä alla olevista linkeistä pääset tutustumaan työpaikkailmoituksiin ja työnhakulomakkeeseen:

Vertaistuki- ja kokemustoiminnan koordinaattori (avautuu uudessa välilehdessä)

Vertaistuki- ja kokemustoiminnan suunnittelija (avautuu uudessa välilehdessä)

Työnhaku lomake (avautuu uudessa välilehdessä)

@aivovammaliitto