Hae nyt netissä Aivovammaliiton kursseille!

Kurssien sähköinen hakemuslomake on nyt julkaistu! Löydät sen osoitteesta: https://aivovammaliitto.fi/tukea/kurssitoiminta/

Maaliskuussa alkavalle Verkkokurssi 1:lle voit hakea 31.1.2022 asti – laita hakemuksesi jo tänään! Muille kursseille haku jatkuu pidempään.

Vuonna 2022 Aivovammaliitto järjestää erilaisia kursseja ympäri Suomea. Kurssilta saa ammattilaisten ja vertaisten tukea uuteen muuttuneeseen elämänvaiheeseen vammautumisen jälkeen. Kurssit ovat ammattilaisten ohjaamaa ryhmämuotoista ja tavoitteellista toimintaa, jossa vertaistuki on tärkeässä asemassa. Kursseilla on erilaisia teemoja ja ne on suunniteltu erilaisissa tilanteissa oleville vammautuneille henkilöille ja heidän läheisilleen.

Aivovammaliiton kurssit ovat valtakunnallisia, eli niille voit hakea asuit sitten missä päin Suomea tahansa. Kurssit on tarkoitettu yli 18-vuotiaille aivovammautuneille henkilöille. Osalle kursseista voi osallistua myös läheinen. Kursseilla keskustellaan teeman mukaisista asioista, kuullaan ammattilaisten puheenvuoroja, saadaan ja annetaan vertaistukea sekä tehdään asioita yhdessä.

Nähdään kursseilla!

Lisätietoja antaa:
Kuntoutussuunnittelija
Otto Laitinen
otto.laitinen(at)aivovammaliitto.fi
puh. 050 373 9076@aivovammaliitto