Elämä jatkuu!

Aivovammaliitto_ElamaJatkuu_julisteet_OutiAivovammadiagnoosi pysäyttää ja muuttaa elämäntilanteen äkillisesti. Aivovammaliitto tukee ja auttaa vammautuneita ihmisiä ja heidän läheisiään uuteen alkuun. Aivovammaliitto muistuttaa, että aivovammadiagnoosinkin jälkeen elämä jatkuu – usein hieman erilaisena kuin aiemmin, mutta silti yhtä arvokkaana.

Aivovammaliitto jalkautuu lauantaina 25.4.2015 Narinkkatorille jakamaan tietoutta aivovammoista. Estradilla on klo 10 – 16 nonstopina musiikkia, tanssia ja tietenkin tietoiskuja. Menossa on muun muassa elävää musiikkia, breakdancen maailman kärkinimi Hatsolo sekä lukuisa määrä aivovammautuneita ihmisiä, heidän omaisiaan ja aivovamma-alan ammattilaisia.

Päivän aikana lanseerataan Aivovammaliiton jäsenhankinta- ja tiedotuskampanja. Kampanjakasvot kertovatkin tilaisuudessa tarinansa. Jokainen kiinnostunut voi myös lainata elävän kirjan ja kuulla kahden kesken lisää siitä, mistä aivovammassa on kyse ja miten se vaikuttaa elämään. Aivovammautuneet ihmiset ja heidän läheisensä voivat myös tulla tapaamaan liiton kouluttamia vertaistukihenkilöitä ja juttelemaan heidän kanssaan luottamuksellisesti omista kokemuksistaan.

Tutustu tarinoihin ja kerro oma tarinasi!

”Outi Leinonen, 29
Entinen jääkiekkoilija, sai AIVOVAMMAN KESÄLLÄ 2004. Valmistautuu BMX-pyöräilyn MM-kisoihin”.

”Kari Vainio, 52
Entinen yrittäjä, sai AIVOVAMMAN KEVÄÄLLÄ 1996. Omistautuu perheelleen”.

”Tommi Viitanen, 47
Entinen ohjelmoija, sai AIVOVAMMAN KESÄLLÄ 2000. Kirjoittanut kirjan kokemuksistaan”.

@aivovammaliitto