Aivovammayhyristyslääset heittävät kiakkoa Törnävällä

Etelä-Pohjanmaan aivovammayhdistys ry järjestää Oulun yhdistyksen lanseeraaman Heitäppä kiakkua -frisbeegolf-tapahtuman Törnävän frisbeegolf-radalla (Huhtalantie, Seinäjoki) lauantaina 31.8.2019 klo 12.00 alkaen. Mukaan on kutsuttu aivovammautuneita ihmisiä ja heidän läheisiään eri puolilta Suomea. Myös Aivovammaliitto ry:n työntekijöitä saapuu kisaamaan järjestön frisbeegolf-mestaruudesta. Mestaruutta puolustaa kisan viime vuonna nimiinsä vienyt seinäjokelaisnuorukainen.

Tapahtuman puuhamiehenä toimii Etelä-Pohjanmaan aivovammayhdistyksen puheenjohtaja Reijo Salo. Reijo vammautui vuonna 2008 rakennustyömaalla tapahtuneessa tapaturmassa pudottuaan katolta neljän metrin matkan maahan. Reijo korostaa, että kaikkien aivovammautuneiden ihmisten yhteisten tapahtumien tärkein anti on vertaistuki.

-Kun aivovammautunut kohtaa toisen aivovammautuneen, ei kenenkään tarvitse esittää mitään, vaan kaikki tietävät omasta kokemuksestaan, minkälaista on elää aivovammautuneen ihmisen arkea. Tärkeää on myös yhteisten kohtaamisten tarjoama tekeminen kodin ulkopuolella. Aivovamman vuoksi joutuu usein jäämään pois työelämästä, jonka myötä on vaara syrjäytyä kotiinsa, ellei tarjolla ole mielekkäitä aktiviteetteja.

Paikallisella aivovammayhdistyksellä on Etelä-Pohjanmaan lisäksi toimintaa Vaasassa. Yhdistyksen jäsenmäärä on kasvanut tasaisesti. Nykyään yli 200 jäsenellään se on yksi Suomen suurimmista ja aktiivisimmista yhdistyksistä. Yhdistys järjestää kuukausittain tapaamisia eri puolilla Etelä-Pohjanmaata ja Pohjanmaata.

Lisätietoja tapahtumasta ja elämästä aivovamman kanssa: puheenjohtaja Reijo Salo p. 040 512 6522, reijo.salo@pp3.inet.fi

Lisätietoja Aivovammaliitosta: tiedottaja, toimittaja Pia Warvas, p. 050 306 7916, pia.warvas@aivovammaliitto.fi

Ilmoittautuminen 16.8. mennessä Reijo Salolle 040 512 6522 viesti/puhelu tai sähköpostilla;  reijo.salo@pp3.inet.fi

Osallistumismaksu on 10 €/osallistuja (maksetaan ennakkoon yhdistyksen tilille FI66 4108 0011 2442 10, viestiksi oma nimi ja teksti Frisbee).

@aivovammaliitto