Aivovammaliitto mukana Kuntamarkkinoilla

Kuntamarkkinat järjestetään 14.–15.9.2022 Kuntatalolla, Helsingin Kalliossa ja verkossa. Aivovammaliitto on mukana tapahtumassa.

Tule kuuntelemaan Teamsiin Aivovammaliiton tietoisku “Ovatko aivovammat kallein sairautemme?” keskiviikkona 14.9. klo 13 tai torstaina 15.9. klo 12. Luennoitsijana toimii neurologian erikoislääkäri, professori Olli Tenovuo.

Kuntamarkkinat on avoin ja maksuton tapahtuma julkisen hallinnon, kuntien valtuustojen, yleishyödyllisten järjestöjen ja yhdistysten sekä tapahtumakumppaneiden edustajille. Kaksipäiväinen ohjelma koostuu Kuntaliiton seminaareista ja hackathonista, kuntien omista käytännöistä ja kumppaneiden tietoiskuista. Tarjolla on monipuolista, asiantuntevaa ja ajankohtaista asiaa. Tutustu ohjelmaan (linkki avautuu Kuntamarkkinat-sivulle) ja ilmoittaudu mukaan (linkki avautuu Kuntamarkkinat-sivulle).

Verkko-osallistumiseen tarvitsee verkkoyhteydellisen laitteen (puhelin, tabletti, tietokone) ja tilan, jossa voi seurata ohjelmaa rauhassa. Verkko-ohjelmaan ja sen aikatauluun on hyvä tutustua ennakkoon. Ongelmatilanteissa chat-asiakaspalvelu auttaa osallistujia.

Ilmoittautunut saa tarkemmat ohjeet, joilla pääsee seuraamaan webinaareja, esimerkiksi Aivovammaliiton tietoiskua.

Kuva: Kuntamarkkinat

@aivovammaliitto