Aivovammaliitto 30 vuotta

Aivovammaliiton perustamisasiakirja allekirjoitettiin 18.8.1992, joten tänä vuonna vietetään Aivovammaliiton 30-vuotisjuhlavuotta.

Aivovammaliitto ry:n perustamisen motiiveina oli lisätä aivovammatietoutta, tarjota vertaistukea sekä järjestää aivovamma-aiheisia kursseja. Samat toimintamuodot ovat edelleen työmme keskiössä, ja toimintamuotoja on tullut lisää, kuten yhdistystoiminnan tukeminen, kokemustoimijatoiminta ja läheisten huomioon ottaminen.

Aivovammaliiton 30-vuotisjuhlavuoden päätavoitteena on aivovammatietouden lisääminen. Juhlavuosi starttaa 5.3.2022 klo 11 – 12.30 järjestettävällä webinaarilla, jossa Helena Huhmar luennoi niskan retkahdusvammoista. Webinaariin voi osallistua suorassa lähetyksessä ja se tallennetaan tekstitettynä Youtube-kanavallemme.

Voit ilmoittautua 5.3. webinaariin tästä linkistä.

Huhtikuulle on suunnitteilla Terveys- ja hyvinvointimessut Keski-Suomen aivovammayhdistyksen kanssa, toukokuussa luentotilaisuus Etelä-Pohjanmaan aivovammayhdistyksen järjestämänä, kesäkuussa palvelujärjestelmistä ja kuntoutuksesta pidettävä luento Itä-Suomen aivovammayhdistyksen kanssa, Suomi-Areena-tapahtuma heinäkuussa Satakunnan aivovammayhdistyksen kanssa ja muistiaiheinen luento lokakuussa Oulun seudun aivovammayhdistyksen järjestämänä. Aivovammaliitto järjestää pääjuhlan 17.11.2022. Juhlaluennon pitää neurologian erikoislääkäri Olli Tenovuo. Tässä on vain muutamia poimintoja juhlavuoden tilaisuuksista, ja ajantasainen tapahtumalistaus päivitetään nettisivuillemme aivovammaliitto.fi.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö toimii juhlavuotemme suojelijana.

@aivovammaliitto