Aivovammaliiton hallituksen koronatilanteeseen liittyviä päätöksiä

HUOMIO! TÄTÄ TIEDOTETTA ON TÄYDENNETTY 24.3.2020 JULKAISTULLA TIEDOTTEELLA

Aivovammaliiton hallitus teki eilen 12.3. koronatilanteeseen liittyviä päätöksiä. Suomen hallitus suosittaa, että kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka. Lisäksi suositellaan, että myös muiden kokoontumisten järjestäjät harkitsevat riskiarvioiden pohjalta vastaavien tilaisuuksien järjestämistä. Riskiryhmien kanssa asioidessa hallitus suosittaa erityistä harkintaa ja varovaisuutta. Lue Suomen hallituksen suositus tästä.

Tämän vuoksi Aivovammaliitto peruu/siirtää myöhäisempään ajankohtaan kaikki tapahtumat ja kokoontumiset 16.3. – 30.4.2020. Ilmoitamme peruuntumisista/ajankohdan siirroista erikseen henkilöille ja yhteistyökumppaneille, joita tämä koskee sekä päivitämme tilannetta Aivovammaliiton sivuille.

Lisäksi kaikki vierailut toimistolle kielletään. Työntekijät tekevät etätyötä, mikäli se on mahdollista. Aivovammaliiton henkilökunta ei matkusta tällä aikavälillä. Pakollisiin kokouksiin osallistutaan etäyhteyksien kautta.

Tällä hetkellä perutaan/siirretään seuraavat tilaisuudet:

– Mitä nyt -kurssi 23. – 27.3.
– Yhdistysten koulutuspäivä ja liittokokous 3. – 4.4.
– Parikurssi 20. – 24.4.
– Läheisten tapahtuma 24. – 26.4.
– Pääfest 26. – 29.5.

Lisäksi Aivoitus-lehden ilmestymisaikataulua muutetaan seuraavasti:
– Aineistopäivä 8.5.
– Ilmestymisviikko 24 (eli 8.6. alkava viikko).

Aivovammaliitto seuraa aktiivisesti ajankohtaista koronatilannetta ja viranomaisten ohjeita. Toimimme Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen (THL), Sosiaali- ja terveysministeriön sekä valtioneuvoston suosituksien mukaisesti. Aivovammaliitto suosittaa, että paikalliset aivovammayhdistykset seuraavat koronatiedotteita ja välttävät kokoontumisia viranomaisohjeiden mukaisesti.

Lisätietoja:
Päivi Puhakka
Toiminnanjohtaja
Aivovammaliitto ry
Malminkaari 5 B, 00700 HELSINKI
puh. 050 536 6390

@aivovammaliitto