Aivovammaliiton 30-vuotisjuhlavuoden tapahtumat yhdessä aivovammayhdistysten kanssa

Aivovammaliitto järjestää tämän vuoden aikana useita eri tapahtumia ympäri Suomen yhdessä aivovammayhdistysten kanssa. Tapahtumat ovat osa Aivovammaliiton 30-vuotisjuhlavuoden juhlallisuuksia. Juhlavuotemme suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Voit keskustella tapahtumissa aivovamman kokeneiden kanssa mm. siitä, miten vammautuminen muutti elämää. Voit myös testata aivovammatietoutesi. Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan Nutcasen pyöräilykypäriä. Tarjolla on myös Arla Oy:n lahjoittamia proteiinivanukkaita.

Kesän aikana on vielä seuraavat tapahtumat: Kymenlaakson aivovammayhdistys Kotkan meripäivillä 27 – 28.7. ja Tampereen seudun aivovammayhdistys Puistofiestassa 7.8. (Linkit avautuvat Aivovammaliiton tapahtumakalenteriin)

Kuopio tanssii ja soi -tapahtuman yhteydessä Itä-Suomen Aivovammayhdistys ja Aivovammaliitto järjestivät yhteisen tilaisuuden, jossa pyöräilykypäräarvonnan voittivat Laura Kuopiosta, Kimmo Vuorelasta ja Kai Kajaanista. SuomiAreenan yhteydessä Satakunnan Aivovammayhdistyksen ja Aivovammaliiton esittelypisteellä arvonnan voittivat Ville Porista, Päivi Porista ja Lauri Turusta.

—————-

Voit tutustua juhlavuotemme kasvoina toimivien tarinoihin ja muihin ajankohtaisiin uutisiimme verkkosivuillamme www.aivovammaliitto.fi.

@aivovammaliitto