Aivovammaliittoon haetaan toiminnanjohtajaa

Haemme Aivovammaliittoon (www.aivovammaliitto.fi) toiminnanjohtajaa. Vuonna 1992 perustettu Aivovammaliitto ry on aivovammautuneiden ihmisten, heidän läheistensä ja alan ammattilaisten yhteistyöjärjestö, jonka tehtävänä on varmistaa aivovammautuneille ihmisille hyvä ja oikeudenmukainen arki. Aivovammaliiton toimisto sijaitsee Helsingissä. Liittoon kuuluvilla aivovammayhdistyksillä on toimintaa noin 30 paikkakunnalla eri puolilla Suomea.

Toiminnanjohtajan tehtävänä on toimia Aivovammaliiton operatiivisena johtajana ja liitossa työskentelevien asiantuntijoiden innostavana esimiehenä.

Haemme tehtävään rohkeasti toimeen tarttuvaa ja ennakkoluulotonta vammais- ja järjestöalan taitajaa, jolla on jo näyttöä johtamis- ja vuorovaikutusosaamisesta. Hän osaa verkostoitua eri yhteistyötahojen kanssa ja seuraa ja reagoi aktiivisesti toimintaympäristön muutoksiin ja haasteisiin.

Tehtävässä onnistumista helpottaa korkeakoulutasoinen tai vastaava tehtävään sopiva koulutus, monipuolinen järjestöalan tuntemus sekä aikaisempi kokemus järjestön tai yhteisön johtamisesta. Aivovammaosaamisesta on etua tehtävän haltuun ottamisessa. Odotamme sinulta myös vaikuttavia vuorovaikutustaitoja sekä esiintymishalukkuutta, sillä tehtävässäsi olennaista on innostava vuoropuhelu toimihenkilöiden, aivovammayhdistysten edustajien ja alan ammattilaisten kanssa sekä aktiivinen vaikuttamistoiminta. Varainhankinnan tuntemus on eduksi. Noudatamme sosiaali- ja terveysalan järjestöjen työehtosopimusta.

Toiminnanjohtajan tehtävistä keskeisiä ovat:

-vaikuttamistyö
-toimiston asiantuntijoiden sparraaminen ja esimiehenä toimiminen
-STEAn hakemuksista, budjetoinnista ja budjettien seurannasta vastaaminen
-varainhankinta
-aivovamma-aiheiset luennot yhdessä muiden toimihenkilöiden kanssa
-liiton hallituksen kokousten valmistelijana ja sihteerinä toimiminen ja
-muut hallituksen nimeämät tehtävät.

Lisätietoa tehtävästä antavat puheenjohtaja Seppo Kantola, puh. 040 547 8577, e-mail. seppo.kantola@aivovammaliitto.fi tai varapuheenjohtaja Timo Kallioja, puh. 045 174 6051, e-mail. timo.kallioja@elisanet.fi .

Hakemukset 18.9.2019 mennessä sähköpostitse puheenjohtajalle osoitteeseen seppo.kantola@aivovammaliitto.fi

@aivovammaliitto