Vapaaehtoisten tuki ja virkistys

Aivovammaliitto vastaa vertaistukijana toimivien vapaaehtoisten tuesta ja ohjauksesta. Vertaistuki- ja kokemustoiminnan työntekijät vastaavat ohjauksesta ja yhteyttä voi ottaa matalalla kynnyksellä. Työntekijöihin voit olla yhteydessä sähköpostilla ja puhelimitse.

Vapaaehtoisille järjestetään myös lisäkoulutusta ja virkistystä. Kerran vuodessa järjestetään vertaistuki- ja kokemustoimijoille viikonlopun mittainen koulutus- ja virkistystapahtuma. 


Vapaaehtoisten etäkahvit

Tule tapaamaan toisia vapaaehtoistoimijoita sekä vaihtamaan kuulumisia ja ajatuksia vapaaehtoisena toimimisesta. Tapaamiset järjestetään Teamsissa.

Mukana tapaamisissa on Aivovammaliiton työntekijöitä, joilta saat tukea ja ohjausta. Voit myös esittää toiveita ja kehitysehdotuksia. Tapaamisissa saat myös tietoa tulevista koulutuksista, tapahtumista ja osallistumismahdollisuuksista.

Tapaamiset järjestetään ryhmittäin eri vapaaehtoistoimijoille.                            

Tulevat tapaamiset:

Tiistaisin klo 16-17. Huom! 1.6. tapaaminen klo 15-18

4.5.                   Vertaistukitoimijat
18.5.                 Ryhmien ohjaajat
1.6.                   Kaikki vapaaehtoiset: kehittämistyöpaja ja syksyn suunnittelua (Huom. klo 15-18)

 Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua kerralla useammalle tapaamiskerralle, jos tiedät pääseväsi mukaan. Voit myös palata myöhemmin ilmoittautumaan seuraaville kerroille.

Saat tapaamisen Teams-linkin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ennen jokaista tapaamiskertaa, jolle olet ilmoittautunut.

Ilmoittaudu tapaamisiin mukaan tästä (avautuu sivustolle Webropol)


Voimaa vapaaehtoisille -viikonloppu

Kerran vuodessa järjestetään vapaaehtoisille vertaistuki- ja kokemustoimijoille virkistysviikonloppu, jossa vapaaehtoiset pääsevät tapaamaan toisiaan, vaihtamaan kuulumisia ja virkistäytymään.

Ohjelmassa on kokemusten jakamista, kivaa yhteistä tekemistä ja lisäkoulutuksellista ohjelmaa.

Tulevasta tapahtumasta löytyy tietoa Tapahtumakalenterista (linkki avautuu tapahtumakalenteriin)

@aivovammaliitto

Tilaa uutiskirje