Vapaaehtoisten tuki ja virkistys

Aivovammaliitto vastaa vertaistukijana toimivien vapaaehtoisten tuesta ja ohjauksesta. Vertaistuki- ja kokemustoiminnan työntekijät vastaavat ohjauksesta ja yhteyttä voi ottaa matalalla kynnyksellä. Työntekijöihin voit olla yhteydessä sähköpostilla ja puhelimitse.

Vapaaehtoisille järjestetään myös lisäkoulutusta ja virkistystä. Kerran vuodessa järjestetään vertaistuki- ja kokemustoimijoille viikonlopun mittainen koulutus- ja virkistystapahtuma. 


Vapaaehtoisten etäkahvit

Tule tapaamaan toisia vapaaehtoistoimijoita sekä vaihtamaan kuulumisia ja ajatuksia vapaaehtoisena toimimisesta. Tapaamiset järjestetään Teamsissa.

Mukana tapaamisissa on Aivovammaliiton työntekijöitä, joilta saat tukea ja ohjausta. Voit myös esittää toiveita ja kehitysehdotuksia. Tapaamisissa saat myös tietoa tulevista koulutuksista, tapahtumista ja osallistumismahdollisuuksista.

Kevään 2022 tapaamiset:

to 10.2. klo 17-18

to 7.4. klo 17-18

ti 31.5. klo 16-17

Tapaamisiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Kevään 2022 kokoontumisiin pääset tällä samalla linkillä:

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä (Avautuu Microsoft Teamsiin)


Voimaa vapaaehtoisille -viikonloppu

Kerran vuodessa järjestetään vapaaehtoisille vertaistuki- ja kokemustoimijoille virkistysviikonloppu, jossa vapaaehtoiset pääsevät tapaamaan toisiaan, vaihtamaan kuulumisia ja virkistäytymään.

Ohjelmassa on kokemusten jakamista, kivaa yhteistä tekemistä ja lisäkoulutuksellista ohjelmaa.

Voimaa vapaaehtoisille -viikonloppu järjestetään seuraavan kerran syksyllä 2022.

Seuraa tapahtumakalenteria lähempänä tapahtumaa!

@aivovammaliitto