Vapaaehtoisten tuki ja virkistys

Aivovammaliitto vastaa vertaistukijana toimivien vapaaehtoisten tuesta ja ohjauksesta. Vertaistuki- ja kokemustoiminnan työntekijät vastaavat ohjauksesta ja yhteyttä voi ottaa matalalla kynnyksellä. Työntekijöihin voit olla yhteydessä sähköpostilla ja puhelimitse.

Vapaaehtoisille järjestetään myös lisäkoulutusta ja virkistystä. Kerran vuodessa järjestetään vertaistuki- ja kokemustoimijoille viikonlopun mittainen koulutus- ja virkistystapahtuma. 


Vapaaehtoisten etäkahvit

Tule tapaamaan toisia vapaaehtoistoimijoita sekä vaihtamaan kuulumisia ja ajatuksia vapaaehtoisena toimimisesta. Tapaamiset järjestetään Teamsissa.

Mukana tapaamisissa on Aivovammaliiton työntekijöitä, joilta saat tukea ja ohjausta. Voit myös esittää toiveita ja kehitysehdotuksia. Tapaamisissa saat myös tietoa tulevista koulutuksista, tapahtumista ja osallistumismahdollisuuksista.

2.2.2023 klo 18:-19:30 Workshop: Vertaistuki- ja vapaaehtoistoiminnan käynnistys.

Ilmoittautumaan tapahtumaan pääset täältä https://link.webropol.com/ep/vertaistukijavapaaehtoiskaynnistys. Ilmoittautuminen on auki 2.2.2023


Voimaa vapaaehtoisille -viikonloppu

Kerran vuodessa järjestetään vapaaehtoisille vertaistuki- ja kokemustoimijoille sekä yhdistysten aktiiveille virkistysviikonloppu, jossa vapaaehtoiset pääsevät tapaamaan toisiaan, vaihtamaan kuulumisia, virkistäytymään sekä saamaan täydentävää koulutusta vapaaehtoisuuden tueksi.

Voimaa vapaaehtoisille -viikonloppu järjestettiin 11.-13.11.2022 Peurungan kylpylässä Laukaassa. Kiitos kaikille osallistujille!

Vuoden 2023 tapahtumista ilmoitetaan myöhemmin.


Lisätietoja voit kysellä:

Julia Lindlöf
puh. 050 306 4181
julia.lindlof(at)aivovammaliitto.fi

Lotta-Kaisa Mustonen
lotta-kaisa.mustonen(at)aivovammaliitto.fi
puh. 050 5757371

@aivovammaliitto