• Tämä tapahtuma on mennyt.

Sopeutumisvalmennuskurssi PERHEILLE, joissa on alle kouluikäisiä ja/tai kouluikäisiä lapsia

11.6.2018 @ 12:00 - 16.6.2018 @ 12:00

Kurssin tavoitteena on toimia yhdessä perheenä ja tavata muita vastaavassa tilanteessa olevia. Kurssilla saadaan tietoa aivovammoista, mietitään vammautumisen merkitystä perheen kannalta sekä keskustellaan arjen kokemuksista. Myös lapset saavat ikätason mukaisesti tietoa aivovammoista. Kurssilla keskustellaan selviytymiskeinoista ja vahvistetaan omia voimavaroja sekä tuetaan perheen yhteisiä toimintoja.Osa ohjelmasta on yhteistä kaikille perheenjäsenille, osa erikseen aikuisille ja lapsille eri ikäryhmät huomioon ottaen. Kurssiin sisältyy keskusteluryhmiä sekä asiantuntijoiden alustuksia aivovammoista, perheestä ja parisuhteesta. Toiminnalliset ryhmät sisältävät käden taitoja, liikuntaa ja ulkoilua koko perheen voimin sekä lasten omaa ohjelmaa.

Mitä? Aivovammaliiton sopeutumisvalmennuskurssi perheille, joissa on pieniä lapsia.

Milloin? 11.-15.6.2018

Missä? Kiipula (https://www.kiipula.fi/janakkala-kiipulan-paatoimipaikka), Janakkalan Turenki

Hakuaika: Pe 16.3. mennessä, Aivovammaliiton kurssien hakulomakkeella

Alkaa: