Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Neuroliitto: Pärjätään töissä -verkkotapaaminen 8.4.2024 klo 17–18.30

8 huhtikuun @ 17:00 - 18:30

Maanantaina 8.4.2024 klo 17–18.30 järjestettävä verkkotapaaminen on tarkoitettu MS-tautia, harvinaista neurologista sairautta tai liikehäiriösairautta sairastaville sekä aivovamman saaneille henkilöille.
Oletko vastikään saanut diagnoosin tai sairastanut jo pidempään? Mietitkö, kuinka neurologisen sairauden kanssa selviää työelämässä? Minkälaisia järjestelyjä työpaikoilla voidaan tehdä? Kuinka työyhteisöt suhtautuvat muutoksiin? Tule kuulemaan toisten osallistujien työelämään liittyviä kokemuksia ja vinkkejä sekä jakamaan omasi! Ammatillinen tilanteesi ja taustasi voi olla minkälainen tahansa. Keskustelun teemat hieman vaihtelevat osallistujien kokemusten ja kysymysten mukaan. Pärjätään töissä -tapaamisiin voi osallistua säännöllisesti!
Verkkotapaamisen pääpaino on keskustelussa ja kokemusten vaihtamisessa, mutta mukana on myös Neuroliiton työelämäasiantuntija Tuomas Kukkola.

Osallistuminen

Käytämme tapaamisalustana Teamsia, joten tarvitset videoyhteyden mahdollistavat laitteet (nettiyhteys, kamera, mikrofoni, mielellään kuulokkeet). Saadun palautteen myötä osallistuminen edellyttää kameran käyttöä ainakin osan aikaa. Tapaamiset ovat luottamuksellisia, ja oma osallistuminen on pystyttävä toteuttamaan yksityisesti.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 7.4.2024. Lue lisää ja ilmoittaudu täällä

Lisätiedot

Työelämäasiantuntija Tuomas Kukkola, tuomas.kukkola@neuroliitto.fi,  0400 813 784
Tapahtuman järjestää Neuroliitto, mutta se on tarkoitettu myös Aivovammaliiton ja Liikehäiriösairauksien liiton kohderyhmille.

Details

Date:
8 huhtikuun
Time:
17:00 - 18:30

Organizer

Neuroliitto
Phone
024392111
Email
info@neuroliitto.fi
View Organizer Website

@aivovammaliitto